17 szívmelengető tény a nagy világból, ami biztos, hogy Téged is jóérzéssel tölt el

  A világban nap mint nap történnek olyan rendkívül önzetlen és szívmelengető dolgok, melyek mindannyiunkat jóérzéssel töltenek el. Ezek a hírek azonban valamilyen oknál fogva mindig kevesebb reflektorfényt kapnak, mint a halálesetek és más negatív hírek.

  HIRDETÉS

  Hogy azonban ne csak mindig a tragédiát és a rosszat halljuk a nagyvilágból, az alábbi listán összegyűjtöttünk néhány egészen hihetetlen, már-már mesébe illő történetet, melyek élő bizonyítékok rá, hogy még nem tűnt el teljesen az ’emberség’ a Föld színéről.

   1. 1 A Fukusimai atomerőmű-baleset után, mikor mindenki elmenekült, egy férfi hátra maradt, hogy etesse és gondozza a faluban hagyott állatokat…❤

    A férfit Naoto Matsumura-nak hívják és minden tiszteletünk az övé.

   2. 2 A szinkronszínész, aki Micimackó hangját adta a mesében, szabadidejében beteg gyerekeket hívogat és telefonon beszélget velük.

    Az ő neve Jim Cummings.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   3. 3 Németországban aprócska kerítésekkel védik az autók elé ugráló békákat.

   4. 4 1868-ban Liechtenstein 80 katonát küldött háborúba, de végül 81 tért vissza, mert összebarátkoztak egy olasz katonával, aki szeretett volna Liechtensteinbe költözni…😄

   5. 5 A zenész Billy Joel az egyik koncertjén megvette az összes “front of stage” jegyet , majd teljesen ingyen szétosztotta őket azoknak a rajongóknak, akik nem engedhették meg maguknak a koncert árát.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   6. 6 2005-ben a svéd milliomos, Johan Eliasch mintegy 2000 négyzetkilométernyi őserdőt vásárolt Brazíliában, hogy megmentse őket a kivágástól. Ez körülbelül egy London-méretű terület.

   7. 7 1977-ben egy kilenc nőből álló társaság (magukat “9 Nanas” néven hívják) titokban segített a helyi embereken. Ételt főztek a rászorulóknak, de alkalomadtán számlákat és tartozásokat is befizettek helyettük. A kilenc nőből álló társaság mind a mai napig aktívan segíti a rászorulókat.

    twitter
   8. 8 A Marvel egyszer csak azért létrehozott egy hallókészülékes szuperhőst, hogy egy hallássérült 4 éves kisfiú könnyebben megbarátkozzon a hallókészülék használatával.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   9. 9 1984-ben egy férfi megkérte a helyi étterem pincérnőjét, hogy adjon neki tippeket a lottózáshoz. A férfi végül 3 millió dollárt nyert a pincérnő segítségével, néhány héttel később pedig visszatért az étterembe és a nyeremény felét odaadta a pincérnőnek.

   10. 10 A magukat “Bikers Against Child Abuse International” néven hívó motoros banda 1995-óta azzal tölti a szabadidejét, hogy szexuálisan zaklatott és/vagy bántalmazott gyerekeket kísérnek a bíróságra, hogy még nagyobb biztonságban érezzék magukat a gyermekek.

    facebook

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK