Miért fontosabb számomra a feleségem, mint a gyerekeim

  A híres amerikai író és édesapa, Mike Berry egy blogbejegyzésben kifejtette, hogy miért fontosabb számára a felesége, mint a gyerekei, és hogy szerinte miért kellene ennek a nézetnek minden családban jelen lennie. A blogbejegyzés azonnal felkapottá vált és ahogy az várható volt, meg is osztotta az olvasókat – egyesek kritizálták miatta az írót, mások egyetértettek a gondolataival.

  HIRDETÉS

  Mike és felesége, Kristin 8 örökbefogadott gyermeket nevelnek és 17 éve házasok. Az író hangsúlyozza, hogy soha nem hanyagolta el a gyermekeit és teljes szívéből szereti őket, de mindig is a feleségé marad az első hely. Hogy miért? Annak több oka is van.

  1. Az egészséges házasság a boldog otthon alapja.

  író és gyerekek

  A gyerekek nem a család “tartóoszlopai”. Nagy részét képezik, igen, de nem tartják a hátukon ezt a családnak nevezett kaotikus struktúrát. A család legfontosabb részét te és a párod képezitek. Ez a ti felelősségetek, a gyerekeitek pedig a ti példátokat követik majd.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  2. Mielőtt ők jöttek, mi már ottvoltunk egymásnak.

  szerelmes párok

  Mi már akkor együtt voltunk ketten, amikor a gyerekek még nem is léteztek. Megszerettük egymást, ellógtunk az órákról azért, hogy együtt lehessünk, éjszakákat beszéltünk át telefonon, és egy ponton úgy döntöttünk, hogy életünk végéig együtt maradunk. Együtt voltunk az út elején, és létrehoztuk a családunkat. Később megjelentek a gyönyörű gyermekeink, akiket tiszta szívünkből szeretünk, de a házasságunk szent és mindent megteszünk azért, hogy megvédjük.

  3. Ha ők el is mennek, mi akkor is ottleszünk egymásnak.

  családi légkör

  Semmi sem tart örökké. Eljön a pillanat, amikor a gyermekeink felnőnek és kirepülnek a fészekből. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de az én házamban nincs hely egy 30 éves gyereknek. Szóval, amikor elhagyják az otthonunkat és saját családot alapítanak, saját gyermeket nevelnek, szeretném, ha a kapcsolatom a feleségemmel éppen olyan erős és bensőséges maradna, mint a kezdetekkor. Ahhoz, hogy ez lehetséges legyen, megállás nélkül dolgoznunk kell a kapcsolatunkon. A kapcsolatunknak ezért prioritást kell élveznie minden mással szemben, bár ez nem könnyű.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  4. Példának kell lenni a jövő generációi számára.

  szülők és gyereknevelés

  Mint említettem, a gyerekek látnak minket és tanulnak tőlünk. Azt teszik, amit mi, minden mozdulatunkat figyelik. Azt akarom, hogy a gyermekeimnek normális hozzáállása legyen a randevúzás, a szerelem és a család világához. Azt akarom, hogy a házasságunk példa legyen számukra. Ezért a feleségem minidig fontosabb lesz számomra, mint a gyerekeim. Nem sokkal fontosabb, de fontosabb.

  A gyermekeinknek szükségük van ránk, és fontosabbak vagyunk az életükben, mint a hobbi, a munka, vagy a barátok. Legjobb tudásunk szerint kell vigyáznunk rájuk és nevelnünk őket, de ez nem mehet a házasságunk rovására. Amikor a gyerekek látják, hogy a szüleik szeretik egymást, tudják, hogy a szüleik őket is szeretik, és egy boldog, egymásért mindenre kész családban élnek.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK