15 ember, aki mindent tud a kínos helyzetekről, és talán még többet is, mint kellene

  A kínos helyzetek egészen addig viccesek, míg nem velünk. Amikor azonban magunkat hozzuk ilyen kellemetlen helyzetbe, valahogy nem tudunk őszintén mosolyogni a dolgon, és sokszor még évek múltán is lever a víz, amikor eszünkbe jut egy múltban történt kínos pillanat.

  HIRDETÉS

  A most következő 15 Twitter felhasználó úgy döntött, hogy nem hallgat tovább a vele történt kínos helyzetről, és inkább kitálal arról ország-világ előtt, azt remélve, hogy ezzel végre megszabadulhatnak a vállukat nyomó kínos helyzetek okozta tehertől. Hogy ez sikerült-e, azt nem tudjuk, mindenesetre mi, a Liked.hu-nál nagyon jót szórakoztunk a történeteiken, úgyhogy jobbnak láttuk, ha veletek is megosztjuk őket.

   1. 1

    Követés
    Dean Winchester
    @Liked.hu

    moziba mentünk a lánnyal, de nem vettünk elővételes jegyet, és amikor odaértünk már nem volt két szabad szék egymás mellett, úgyhogy a terem különböző oldalán ültünk. mikor vége lett a filmnek úgy voltunk: „fú, ez jó volt. majd beszélünk. szia.”

   2. 2

    Követés
    Dean Winchester
    @Liked.hu

    Amikor általános iskolás voltam, találtam egy arany jegyet, amiről azt hittem, hogy egy gabonapehelyből van és értékes díjat lehet vele nyerni. Hazahoztam, letettem a szekrényre, majd elmentem fürdeni. Fürdés közben anyám megtalálta, és felkiáltott: „Mit keres egy magnum óvszer a szobádban?!?!”

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   3. 3

    Követés
    Dean Winchester
    @Liked.hu

    Azt hittem, hogy szükségem van egy Apple Watch-ra, szóval vettem egyet. Két nap után az egyik haverom küldött egy csupasz képet a seggéről, ami megjelent az órámon a karomon, miközben vacsoráztam a családdal. Most már úgy érzem, nincs szükségem Apple Watch-ra.

   4. 4

    Követés
    Dean Winchester
    @Liked.hu

    Egyszer egy bárban voltunk Nashville-ben, amikor a zenekar abbahagyta a zenélést és megkérdezte a közönséget: „Ki érkezett a floridai Plant City-ből?”.

    Egy lány felkiáltott: „Woooooooo!”

    Pedig csak azért kérdezték, mert elhagyta a személyigazolványát.

    Még ma is gyakran eszembe jut.

   5. 5

    Követés
    Dean Winchester
    @Liked.hu

    Egy konténer büfé előtt sétáltunk. Fiatal srác odamegy, majd így szól:
    „A szokásosat kérem.”

    Erre a pultos: „Fogalmam sincs, ki vagy.”

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   6. 6

    Követés
    Dean Winchester
    @Liked.hu

    A liftajtó kinyílt, majd egy srác szállt be mellém a liftbe. Néhány másodperc múlva így szólt: „Szeretlek”. Fura volt, mert mindketten férfiak vagyunk, de nem vagyok bunkó, szóval mondtam neki: „Én is szeretlek”.

    Nagyon csúnyán nézett rám, miközben a Bluetooth-os fülhallgatóját mutogatta a fülében.

   7. 7

    Követés
    Dean Winchester
    @Liked.hu

    Ma odajött hozzám valaki a kávézóba, és így szólt: „Erika, Te vagy az? Ezer éve nem találkoztunk!” Már majdnem mondtam, hogy „nem, bocsi. hahaha”, de akkor a pultos közbeszólt: „Erika rendelését is hozzáírjuk a számládhoz?” – szóval végül 5 percig mégis Erika voltam.

   8. 8

    Követés
    Dean Winchester
    @Liked.hu

    8. osztályos koromban nagyon szerelmes voltam egy srácba. Egyszer kiderült, hogy a családommal elköltözünk, és egy másik iskolába kell járnom, ezért kitaláltam, hogy minden-mindegy alapon írok neki egy nagyon hosszú szerelmes levelet és felolvasom az egész osztály előtt.

    Miután megtettem, híre ment, és ezért anyámék másnap úgy döntöttek, hogy inkább jobb, ha mégsem váltok iskolát.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK