11 kutyafajta, ami még a legnagyobb kutya-rajongók is könnyen összekevernek

  Több mint 200 különböző kutyafajta található jelenleg a világon. Sokszínűségük ellenére, sokan meglepő módon rendkívül hasonlóak. Az olyan kutyák, mint a spánielek, boxerek vagy a labradorok nagyon különböznek egymástól, ez tény, viszont vannak olyan kutyafajták, melyek kísértetiesen hasonlítanak, és bizony nagyon ismernünk kell a kutyákat ahhoz, hogy képesek legyünk megkülönböztetni őket.

  HIRDETÉS

  Liked.hu-nál most egy érdekes listát hoztunk nektek azokról a kutyafajtákról, amiket nagyon könnyű összetéveszteni. Remélhetőleg ez majd segít a kutyusok megkülönböztetésében a jövőben.

   1. 11 Bernáthegyi és moszkvai őrkutya

    Bernathegyi es moszkvai orkutya 1

    Hogyan lehet megkülönböztetni őket:

    A bernáthegyi arca kissé lapított, az orra körül ráncos. A moszkvai őrkutya kicsit kisebb, a teste pedig hosszúkás. Orra egyenes, és nincsenek körülötte ráncok.

   2. 10 Pekingi palotakutya és japán csin

    Pekingi es japan csin 1

    Hogyan lehet megkülönböztetni őket:

    A pekingi palotakutya arca majdnem lapos, termete pedig kissé nagyobb, bár hosszra rövidebb. A japán csinnek kerekebb a homloka.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   3. 9 Golden retriever és labrador retriever

    Golden es labrador 1

    Hogyan lehet megkülönböztetni őket:

    A golden retrievereknek hosszabb a fülük és a szőrük is, ami gyakran hullámos. A labradorok ezzel szemben masszívabb, zömökebb felépítésűek, jól fejlett izmokkal. Szőrük rövid, egyenes és dús.

   4. 8 Alaszkai malamut és szibériai husky

    Malamut es husky 1

    Hogyan lehet megkülönböztetni őket:

    Az alaszkai malamutnak nagy, méretes feje van. Fülei lekerekítettebbek, és szélesebbek. A szibériai husky farka kunkori, lábai pedig hosszúak és vékonyak.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   5. 7 Orosz toy terrier és prágai patkányfogó

    Orosz es pragai kutya 1

    Hogyan lehet megkülönböztetni őket:

    Az orosz toy terrier fülei háromszög alakúak, az arca pedig hegyesebb. A prágai patkányfogó izmosabb, karcsúbb és hosszabb.

   6. 6 Hosszúszőrű skót juhászkutya és shetlandi juhászkutya

    Skot es shetlandi 1

    Hogyan lehet megkülönböztetni őket:

    A skót juhászkutya magasabb, nagyobb, bár ennek ellenére vékonyabb, és az arca hosszúkásabb. A shetlandi juhászkutya feje rövidebb és szélesebb.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK