10 rajzfilmes pillanat, amiről sosem gondoltuk volna, hogy megtörténhet

  A rajzfilmek sokak életének szerves részét képezik. Gyakran még felnőttfejjel is szívesen merülünk el kedvenc gyerekkori szereplőink kalandjaiban, és bár legalább százszor láttuk már őket, sosem unjuk meg a szórakoztató történetüket. Vannak azonban olyan dolgok, amiket még a legnagyobb rajongók sem tudnak a legnépszerűbb rajzfilmekről.

  HIRDETÉS

  Liked.hu-nál most készítettünk egy szórakoztató listát azokról az alkalmakról, amikor a rajzfilmekben valóra váltak a korábban elképzelhetetlennek tartott pillanatok. Ezt figyeld!

   1. 1 A Rakétacsapat legyőzi Asht és Pikachut

    6c22cc5e6ca4b71b905ae9ae75
    © Pokémon the Series: Sun & Moon / TV Tokyo

    Mindenki tudja, hogy a Rakétacsapat sosem járt jól, amikor megpróbált ujjat húzni a Palett városból származó fiúval vagy annak barátaival. Azt viszont már jóval kevesebben tudják, hogy a rajzfilm huszadik, “Pokémon the Series: Sun and Moon” című évadában bizony legyőzik Asht és Pikachut.

    Ironikus módon ezt a gazemberekből álló csapat egy Mimikyu nevű pokémonnal teszik meg, ami tulajdonképpen Pikachu bizarr, hátborzongató mása. Ash alig hisz a szemének, amikor legyőzi őt a Rakétacsapat, míg a gazemberek sírni kezdenek örömükben, ami 20 év próbálkozás után igazából nem is csoda!

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   2. 2 Plankton megszerzi a herkentyű burger titkos receptjét

    7b56675045b23827d10c60206d
    © A Spongyabob Kockanadrág film / Nickelodeon Movies

    Sheldon J. Plankton folyamatosan próbálja ellopni a herkentyű burger titkos receptjét, erőfeszítései pedig a “Spongyabob – A mozifilm” című filmben teljesednek ki, amikor rájön, hogy van egy Z-terv, amivel még sosem próbálkozott. Planktonnak ezután sikerül megkaparintania a titkos receptet egy időre, de nem örülhet túl sokáig, mert Spongyabob végül visszaszerzi tőle. Így vagy úgy, egy időre legalább megízlelhette a sikert a kis egysejtű.

   3. 3 Mohó Jojó megmenti a napot

    Mindenki emlékszik valószínűleg, hogy a Pindúrpandúrok epizódok mindig úgy értek véget, hogy a szuperhős lányok megmentették a napot. Van azonban a sorozatnak egy “Just Another Manic Mojo; Mime for a Change” című epizódja, amikor a három nővér véletlenül beüt egy baseball labdát Mohó Jojó ablakán, a dühös majom pedig úgy dönt, hogy eldugja előlük és egy kis bújócskát játszik vele.

    A városban közben eluralkodik a káosz, Mohó Jojó pedig idővel rájön, hogy nem fekszik neki a dajka szerep, ezért végül visszaadja a lányoknak a labdát, ezzel pedig a városban is visszaáll a rend. Az epizód végül a szívecskékkel teli háttér előtt álló gonosz főhőssel ér véget, miközben a narrátor mondja, hogy maga Mohó Jojó mentette meg a napot, amitől láthatóan maga a negatív hős is össze van zavarodva.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   4. 4 Kisagyszony arca láthatóvá válik

    441ea85eb08c123f57106d89e8
    © The Powerpuff Girls / Hanna-Barbera

    A Pindúr pandúrok egyik legnagyobb rejtélye kétség kívül Bogármester asszisztensének, a csinibaba Kisagyszonynak az arca, ami a sorozat összes epizódjában rejtve volt a kíváncsi nézők elől. Kisagyszony arcát egyedül a sorozat utolsó epizódjában lehet megcsodálni teljes valójában, melyet egyfajta “búcsúajándéknak” szántak a készítők.

   5. 5 Phineas-t és Ferb-et elkapja az anyjuk

    67df3c5bc19183751531be8aed
    © Phineas és Ferb / Disney Television Animation

    Phineas és Ferb szeret rosszalkodni és őrült dolgokat készíteni a ház körül, miközben a nővérük végig azon van, hogy valahogy bemószerolja őket a szülőknek. A szülők azonban egyszer sem érik tetten a fiúkat, legalábbis a neve alapján is árulkodó “Finally” című epizódig, amikor a szülők rájönnek, hogy az ő autójukat használva építettek repülő autót. A srácok nővére persze repes az örömtől, hiszen a fiúkat egy átnevelő iskolába küldik a szülők, így nem is lehetne boldogabb. Legalábbis az epizód végéig, amíg ki nem derül, hogy csak álmodta az egészet.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK