10 hihetetlen esemény a múltból, ami bármennyire is lehetetlennek tűnik, mégis megtörtént!

  A „Ma tudtam meg!” Facebook oldalon rengeteg bizarr, furcsa, szokatlan és hihetetlen tényről és eseményről olvashattok, amire, ha nem lennének bizonyítékok, hogy tényleg megtörténtek, valószínűleg azt mondanánk, hogy ez csak kitaláció, semmi több.

  HIRDETÉS

  Liked.hu-nál most megpróbáltuk kiválasztani a Facebook oldalon publikált 10 legérdekesebb bejegyzést az utóbbi időből, melyeket kétszer vagy háromszor is át kell olvasni ahhoz, hogy megértsük és elhiggyük őket.

   1. 1 Egy párizsi buszsofőr egyszer minden utast leszállított a buszról, mert senki sem ment arrébb, hogy a kerekesszékes férfi, Francois Le Berre felszálhasson a buszra. Miután mindenkit leszállított, felsegítette a kerekesszékes férfit a buszra, és a sofőr egyetlen utassal folytatta az útvonalat.

    Parizsi busz
    forrás: dailymail

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   2. 2 Amikor az Egyesült Államok haditengerészei visszatérnek egy küldetésről, a leszállásnál mindig elsőbbséget élveznek azok a tengerészek, akiknek gyermekük született a távollétükben.

    Amerikai tengereszek
   3. 3 Joseph Strauss, a Golden Gate főmérnöke féltette a munkások biztonságát a híd építésekor, ezért kitalálta, hogy helyezzenek alájuk egy hálót. A háló később 19 munkás életét mentette meg.

    Golden gate fomernok
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   4. 4 Egy Gabi Mann nevű lány 2011 óta eteti a varjakat, a madarak pedig hálából különféle ajándékokat visznek neki. Ez a gyűjtemény a varjak ajándékaiból készült.

    Varju ajandekok
   5. 5 1938-ban Mexikó volt az egyetlen ország a világon, ami nyíltan fellázadt Ausztria Németországhoz kapcsolása ellen, ezért hálából az osztrákok Bécs második kerületében Mexikoplatz névre keresztelték az egyik területet.

    Mexikoplatz becs
    © Bwag / Wikipedia

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK