20 fotó, ami bizonyítja, hogy egy párkapcsolat sokszor teljesen kiszámíthatatlan

  Egy párkapcsolat legtöbbször nem csak móka és kacagás. A romantikus filmektől eltérően a valóságban kőkemény hullámvölgyek határolják minden egyes együtt töltött napunkat, melyeket ha tetszik, ha nem, együtt kell legyűrnünk.

  HIRDETÉS

  Bármilyen irányba is halad azonban az utunk, egy valamiben mind egyetérthetünk: egy párkapcsolatban sosem lehet unatkozni. Az alábbi fotók is ezt támasztják alá…😏

   1. 1 ,,12 órát késett a repülőgépünk, és már épp kezdtünk idegbajt kapni, amikor a barátom szólt, hogy megy és sétál egyet. Már több, mint fél órája távol volt, amikor úgy döntöttem, hogy megkeresem. Legnagyobb meglepetésemre a játszóházban bukkantam rá, ahol mesefilmet nézett éppen a gyerekekkel.”

    forrás
   2. 2 ,,Végre megtaláltam, hogy hol rejtegeti a feleségem a dugi-édességeit…”

    forrás
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   3. 3 ,,Legalább tudom, hogy a barátom lezuhanyozott.”

    forrás
   4. 4 ,,A földön ülve, magába roskadva és sírva találtam rá a feleségemre a gardróbszekrényben. Mikor megkérdeztem, mi a baj, azt mondta, hogy ‘nincs mit felvennie’.”

    forrás
   5. 5 ,,Ma van a születésnapom, ezért a férjem gondolta, hogy meglep engem egy saját készítésű lepedő-kastéllyal.”

    forrás
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   6. 6 ,,Megcsörgettem ma a barátom telefonját, mert eltökítette valahol a házban. Nagy nehezen megtaláltam, ám legnagyobb meglepetésemre, mikor kézbe vettem, ez a kép fogadott…”

    forrás
   7. 7 ,,Azt mondta, hogy talált egy nagyon dögös egybe ruhát nekem a plázában, és nem tudta ott hagyni. Kár, pedig jobb lett volna…”

    forrás
   8. 8 ,,Megkértem a férjemet, hogy játsszon egy kicsit a lányunkkal.”

    forrás
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   9. 9 ,,Takarítás közben bukkantam rá a feleségem ‘mocskos titkaira’. Lehet, hogy gyakrabban kéne takarítanom.”

    forrás
   10. 10 ,,A 7 hónapos terhes feleségem megkérdezte, hogy én mivel készülök fel a hamarosan születendő gyermekünk nevelésére. Mire én:”

    forrás

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK