Ilyen házakat tudnánk venni magunknak 20 millió forintból a világ különböző részein

  A lakás és házvásárlás minden ember életében kulcsfontosságú momentum. Épp ezért nincs olyan ember a Földön, aki ne játszana el ilyenkor a gondolattal, hogy vajon milyen házakat is kaphatna magának a pénzből a világ más részein.

  HIRDETÉS

  Mi most egy fiktív ~20 millió forintos lakásvásárlási kerettel indultunk útnak az interneten és össze is szedtünk 20 olyan ingatlant, amit – nadrágszíjat meghúzva, de – megengedhetnénk belőle magunknak a világ nagyvárosaiban.

  1. 20 Pattaja, Thaiföld – 52 négyzetméter

   A legérdekesebb ebben a méretű stúdiólakásban, hogy a hálószoba és a konyha teljesen egy térben helyezkedik el, reggel pedig a hatalmas erkélyajtókat kitárva rögtön a lakópark közös használatú medencéjébe ugorhatunk. Biztonsági szolgálat és klíma is jár a házhoz, de ami még ennél is jobb, hogy a tenger mindössze 10 perc sétára található, az évi középhőmérséklet pedig általában 30 fok felett alakul. Csábító.

  2. 19 Párizs, Franciaország – 6 négyzetméter

   Párizs szívében lakást vásárolni nem egy olcsó mulatság, azt azonban még mi sem gondoltuk volna, hogy 20 millió forintért csak egy szekrényt kaphatunk. A hirdetési weboldal szerint azonban a szekrényhez jár konyhabútor, mikrohullámú sütő és egy nagy ablak, ami dél fele néz. Vécére és hasonló luxuscikkekre azonban már nem futotta.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 18 Nápoly, Olaszország – 87 négyzetméter

   A Tirrén-tenger partján fekvő városban 20 millió forintért akár 2 emeletes, 3 szobás lakást is vásárolhatunk.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  4. 17 Barcelona, Spanyolország – 20 négyzetméter

   A galériázott stúdiólakás Barcelona egyik központi városrészében található és teljesen felújított. Az eladó szerint főként diákok számára lehet tökéletes választás, akik közel akarnak lenni a belvároshoz – igaza lehet.

  5. 16 Albuquerque, USA – 58 négyzetméter

   Ezek az apartmanok egy társasházban találhatók, így bizonyos részeket (pl. medence, udvar) meg kell osztanunk a ház többi lakójával. Ettől függetlenül a társasházban van edzőterem, szauna és medence is, ráadásul a lakás maga is teljesen rendben van.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  6. 15 Los Angeles, USA – 64 hektár

   Sajnos a ~20 milliós keretből nem tudunk lakást vásárolni magunknak Los Angelesben, legalábbis mi nem találtunk ingatlant ennyiért. Kivéve ezt az omladozó lepukkant porfészket a gettó közepén, ám mi akkor már inkább egy 64 hektáros földet vennénk, ami bár nincs közel a város központjához, de azért vannak benne lehetőségek a jövőre nézve.

  7. 14 Tokió, Japán – 15,67 négyzetméter

   Japánban sokan laknak ilyen vagy ennél is kisebb otthonokban, úgyhogy nem kellene különcnek éreznünk magunkat emiatt. Az ott kapható intelligens, helytakarékos bútorok segítségével ráadásul jól kombinálható az aprócska tér.

  Hirdetés

5 comments