Így néznek ki most az “50 első randi” című film szereplői, 18 évvel a film után

  Hihetetlen, de már 18 éve annak, hogy egy világ megszerette és szívébe zárta Adam Sandler egyik legszórakoztatóbb romantikus komédiáját, az 50 első randi című filmet. Sokan közölünk azóta valószínűleg már több tucatszor láttuk a filmet, ám amíg a szereplők a képernyőn hosszú évek után sem változtak semmit, a valóságban azért nagyot változott a helyzet.

  HIRDETÉS

  Liked.hu-nál most megmutatjuk, hogyan néznek ki a filmben szereplő színészek napjainkban, 18 évvel a film megjelenése után.

   1. 1 Adam Sandler, mint Henry Roth

    Adam sandler

    A film főszereplőjét játszó Adam Sandler azóta számos hollywoodi filmben játszott. Az 53 éves Sandler legújabb filmje a Jennifer Anistonnal közös Gyagyás gyilkosság című Netflix film. A színész azóta 4 új film kiadására is leszerződött a Netflix-szel.

   2. 2 Drew Barrymore, mint Lucy Whitmore

    Drew Barrymore

    A 45 éves Drew Barrymore szintén rengeteg filmben és sorozatban megfordult az 50 első randi óta, egyik utolsó, Kavarás című filmjében például épp Adam Sandlerrel közösen játszott. A színésznőnek több mint 13 millió követője van az Instagramon, ahol nagyon természetes, szerethető módon mutatja be a mindennapi életét.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   3. 3 Rob Schneider, mint Ula

    Rob Schneider

    A most 56 éves Rob Schneider komikusként kezdte a karrierjét, még a középiskola mellett. Nem véletlen tehát, hogy a színészt (akárcsak az 50 első randiban) mindig humoros szeremben láthatjuk. Legutóbbi filmje A másik Missy volt, ami egy amerikai vígjáték, és amely 2020. május 13-án került bemutatásra a Netflixen.

   4. 4 Sean Astin, mint Douglas ‘Doug’ Whitmore

    Sean Astin

    A 49 éves Sean Astin hosszú és eredményes karriert töltött be a színészi világban. A tévéképernyőn először egy „Kérlek, ne üss meg, anya” című műsorban tűnt fel, a karrierje pedig onnantól kezdve magasan szárnyalt. Leghíresebb szerepe minden kétséget kizáróan a Gyűrűk ura trilógiában volt, a hol a főszereplők egyikét, Samut alakította.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   5. 5 Dan Aykroyd, mint Dr. Keats

    Dan Aykroyd

    Dan Aykroyd egy kanadai író, színész, énekes, és forgatókönyvíró, aki filmszerepeinek köszönhetően humoros személyként vonult be a tévézés világába. Egyik legújabb filmje a “Szellemirtók – Az örökség” lesz, melyet még mindig forgatnak, és ami 2021 márciusában kerül majd a mozikba.

   6. 6 Lusia Strus, mint Alexa

    Lusia Strus

    Az 50 éves Lusia Strus Chicagóban született, de valójában egy ukrán családból származik. Karrierje során majdnem két évtizeden keresztül jól összekötötte a filmezést a színház világával, ám igazán híres filmje csak az 50 első randi volt.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK