Ez a vietnámi tetoválóművész a varázslat erejével segít visszanyerni az emberek önbizalmát

  Kétségtelen, hogy minden test gyönyörű, de azok az emberek, akiknek a testén valamilyen heg vagy más nemkívánatos nyom található, ezt nehezen hiszik el. Ez inspirált a vietnámi tetoválóművészt, Ngoc Like-ot, hogy tudását felhasználva csodákat műveljen az emberekkel és tetoválásai segítségével eltüntesse a bőrükről az általuk kellemetlennek vélt hegeket és egyéb nyomokat, hogy az emberek visszaszerezzék az önbizalmukat és ismét elégedettek legyenek a testükkel.

  HIRDETÉS

  Liked.hu-nál minket teljesen lenyűgözött a vietnámi tetoválóművész munkája, ezért úgy döntöttünk, hogy egy bejegyzésben bemutatjuk nektek a különleges munkáit és hogy miként jutott el idáig.

   1. 1 Ngoc Like eredetileg tervezőmérnöknek tanult egy vietnámi egyetemen, de miután ez nem volt számára elég művészi és kifejező, inkább a tetoválások mellett döntött.

    View post on imgur.com

   2. 2 A művész aztán hamar észrevette, hogy a tetoválásokban egy másik, kiaknázatlan lehetőség is rejlik: nagy segítségre lehetnek ugyanis az emberek nemkívánatos hegeinek és sérüléseinek eltüntetésében.

    View post on imgur.com

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   3. 3 A tetoválóművész hangsúlyozza, hogy minden heg más és más, ezért előzetes vizsgálatot kíván, hogy egyáltalán tetoválható-e az adott terület.

   4. 4 Elmondása szerint nem a tökéletesség a cél, hanem, hogy a különféle hibákat előnyökké alakítsa és az emberek büszkék legyenek a testükre.

   5. 5 Sajnos a legtöbb esetben már egy apró, de látható helyen lévő heg is elég ahhoz, hogy elveszítsék az önbizalmukat az emberek.

    View post on imgur.com

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   6. 6 A vietnámi tetoválóművész segít visszaszerezni ezt az elveszett önbizalmat.

    View post on imgur.com

   7. 7 Bár kezdetben csak a normális tetoválások mellett készített néhány hegtetoválást, ma már teljesen átrendeződött az ügyfélköre.

    View post on imgur.com

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK