Ez a nő 10 éven át rejtegette a tetőtérben a szeretőjét, aztán a titka napvilágot látott

  Dolly és Otto sok éven át boldogan éltek együtt titokban, mígnem egy veszekedés aztán mindent megváltoztatott.

  HIRDETÉS

  Walburga „Dolly” Oesterreich egy harmincas évei elején járó háziasszony volt. Fred William Oesterreich (lásd: második kép) pedig az ő férje, aki egy vállalkozó volt, a Wisconsin államban található Milwaukeeben. 1913-ban a háziasszony varrógépe tönkrement, ezért Fred egy szerelőt küldött a házukba, aki nem más volt, mint az akkor 20 éves Otto Sanhuber. (lásd: harmadik kép)

  Walburga Oesterreich háza

  Amikor Otto megérkezett a házaspár házához, Dolly lenge öltözetben nyitott neki ajtót. Szó szót követett, míg végül Otto a háziasszony szeretője nem lett. Hol a házaspár házában találkoztak, amikor a férj dolgozott, hol szállodákban.

  Egy idő után azonban a szomszédok gyanakodni kezdtek, és kérdőre vonták a nőt, hogy ki ez a titokzatos férfi, de Dolly gyorsan elintézte őket annyival, hogy az öccse.

  A további kellemetlenségek elkerülése érdekében a nő furcsa tervvel állt elő: azt javasolta Otto-nak, hogy költözzön a ház tetőterébe, természetesen úgy, hogy a gyanútlan férj erről mit sem tudott.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Oesterreich házaspár

  Otto ezért felmondott a gyárban, ahol dolgozott, majd beköltözött az Oesterreich családi ház tetőterébe. Soha nem jött ki onnan, szabadidejében pedig irodalmi műveket írt annak reményében, hogy egy nap majd megjelenteti őket valahol.

  Öt évvel később úgy alakult, hogy a háziasszony és a férje Los Angeles-be költözik, de Dolly erre is talált megoldást: tetőtérrel felszerelt házat választott, hogy a szeretőjük is velük költözhessen. Szóval a nő, a férj és a szerető további 4 évig együtt éltek.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Walburga Oesterreich szeretője

  1922-ben azonban Dollynak és Frednek volt egy nagy veszekedése, amit Otto is hallott. A tetőtérben lakó szerető végül tettlegességre vetemedett, és két pisztollyal a kezében berobbant a szobába, ahol agyonlőtte Fredet. Dolly a kiérkező rendőröknek azt mondta, hogy egy betörő volt a tettes. A hatóságok nehezen akarták elhinni a nő történetét, de mivel nem volt más bizonyíték, nem tehettek semmit.

  A bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik!

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK