Csak ástak a kertben, és hirtelen fejére állt az életük – 9 mázlista ember

  Emberek, akik mit sem sejtve dolgoztak a kertben, amikor felfedeztek valami nagyon érdekes dolgot. Gyerekkorunk óta reménykedünk abban, hogy egyszer föld alá rejtett kincsre bukkanunk, nos ezek az emberek úgy tűnik megütötték a jackpotot.

  HIRDETÉS

  Nem mindenki lett attól milliomos, amit talált, de van, akinek egész hátralévő életében nem kell dolgoznia, köszönhetően a hátsó kertben talált apróságnak.

   1. 9 Dinoszaurusz csont

    pikabu

    1997-ben az angliai John Lambert, kerítés építés közben az ásójával eltalált valamit, ami valószínűleg egy csont volt. Nem is foglalkozott vele, 16 évig tárolta az egyik kerti sufniban, aztán 2013-ban végre elvitte egy szakértőhöz – kiderült, hogy a csont egy pliosaurustól származik – egy óriási tengeri lény, amely 60-250 millió évvel ezelőtt élt a Földön.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   2. 8 Titkos óvóhely

    pikabu

    Chris és Colleen Otcasek Kaliforniában vásárolt egy házat, amelynek kertje alatt egy sugárvédett háborús bunkerre akadtak. Az óvóhelyet körülbelül 50 éve építette a hidegháború idején a ház előző tulajdonosa, egy mérnök. A testvérek azt hitték, hogy fél évszázad után már semmi nem maradt az óvóhelyből, azonban nagy meglepetésükre minden tökéletes állapotban volt, a polcok feltöltve törlőkendőkkel, altatókkal, konzervekkel, kávéval, könyvekkel, és magazinokkal. Valóságos időkapszula!

   3. 7 Egy Ferrari

    pikabu

    1978-ban, két testvér ásott a Los Angeles-i házuk udvarán, amikor egy Ferrari Dino 246 GTS-re bukkantak. A rendőrség kiderítette, hogy az autó lopott volt, és valószínűleg biztosítási csalás miatt ásták el. A kocsit végül elszállították a biztosító társasághoz, akik elárverezték a nem mindennapi életúttal rendelkező járművet.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK