Az emberek megmutatták, hogy mi történt a lakásukkal, miután kiadták albérletbe

  Megfelelő albérletet találni szinte lehetetlen, ahogy tisztességes, a lakásra vigyázó és mindig időben fizető albérlőt is nehéz. Nem meglepő tehát, hogy az interneten számos abszurd és humoros történet kering a bérlők és főbérlők sosem unalmas kapcsolatáról.

  HIRDETÉS

  Liked.hu-nál most utána olvastunk néhány ilyen izgalmas történeteket, hogy a legjobbakat összegyűjtve veletek is megoszthassuk.

   1. 1 ,,Aki lefestette a falat az albérletünkbe, arra sem volt képes, hogy felvegye ezt a fogpiszkálót, mielőtt lefestette a falat.”

    e33c7f55779f441741287edd27
    reddit
   2. 2 ,,Ahogy a bérlő hagyta hátra, és ahogy egy kis takarítással én megtisztítottam.”

    wml07puqbs251
    reddit
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   3. 3 ,,A bérlők új szárítót követeltek, mert azt mondták, hogy a mostani nem működik jól…”

    0ccd155b8da995097e1f11ef73 1
    reddit
   4. 4 És még rá akarták fogni szegény cicára. 😒

    Követés
    Dean Winchester
    @Liked.hu

    Lakást béreltünk a barátommal a fővárosban, és egy idő után feltűnt, hogy mindig hiányzik valami. Rejtélyesen eltűnő rúzs, ékszerek, és egyéb apróságok. A főbérlő a macskánkat gyanúsította vele, mondván, hogy biztos belökdösi őket a bútorok alá. Egyszer úgy volt, hogy a szüleimnél töltjük a hétvégét, de az utolsó pillanatban kiderült, hogy a barátomnak nem jó az időpont, ezért hazamentünk. Amikor kinyitottuk a lakás ajtaját a tulajdonos épp egy alapozóval a kezében turkált a sminkcuccaim között. A barátom hatalmas botrányt csinált, és azonnal elköltöztünk onnan.

    forrás: © ideer
   5. 5 ,,A főbérlő felújította a lakást, amíg nyaralni voltunk.”

    96a4575a6db3c80308b6eb8605
    pikabu
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   6. 6 A barátok tanácsai mindig szentek.

    Követés
    Dean Winchester
    @Liked.hu

    Élelmiszerboltba mentem. Mire visszaértem, égett szag áradt a lakásból. Kis híján szívrohamot kaptam, azonnal lepergett előttem az életem, és hogy biztos ég a lakás. Eldobtam mindent, és remegő kézzel kinyitottam a bejárati ajtót. Odabent a lakás tulajdonosa sétált egy égő orbáncfűvel kitömött ággal, aki azt mondta, hogy egy barátja mondta neki, hogy így lehet elűzni a szellemeket a házból.

    forrás: ©  ideer
   7. 7 ,,Egy lány bérelte a lakásom. Amikor megkértem, hogy költözzön ki, mert megsértette a szerződési feltételeket, elpusztította a lakást, eltörte a vízvezetékeket és lyukakat hagyott a falon.”

    4018df5024abb35e3e9b3369bc
    reddit
   8. 8 Még jó, hogy csak egy macska, és nem valami egzotikus állat.

    Követés
    Dean Winchester
    @Liked.hu

    Hat hónappal ezelőtt ideiglenesen egy földszinti lakást béreltem. Nagyon sok kellemetlenség történt a nyár folyamán: hol szemetet hagytak az ablakpárkányomon, hol bekopogtak hozzám, szóval jó szar volt az egész. Az egyik éjjel senkit se zavarva aludtam, és hirtelen éreztem, hogy valami van a hátam mögött, és rezeg. Miután szívrohamot kaptam és kinyitottam a szemem, láttam, hogy egy vörös macska dorombolt mellettem. Valószínűleg a nyitott ablakon mászott be. Adtam neki egy kis tejet, megetettem, és útjára engedtem őt. Azóta sem láttam. 🙁

    forrás: © ideer

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK