Mindannyian jártunk már úgy, hogy szerettünk volna hozzáférni egy finom meggybefőtt vagy csemege uborka tartalmához, de a makacs befőttes üveg fedél megnehezítette a feladatunkat. Ilyenkor általában csak annyit tehetünk, hogy összehívjuk a család legerősebb férfijait, akik együttes erővel próbálják meg letekerni őket, ha pedig ez sem megy, akkor valamilyen kés, kanál vagy villa segítségével próbáljuk meg lefeszíteni a fedelet.
Kiderült azonban, hogy végig rosszul csináltuk. A kés élével történő feszegetésnél ugyanis sokkal hatásosabb, ha csak egyszerűen kétoldalról ráfogunk a tetőre, majd egy határozott mozdulattal megnyomva „felszisszentjük” a fedőt. A most következő videóban bemutatják, hogy pontosan mi a technikája, de készülj fel rá, hogy az életed már sohasem lesz többé olyan, mint 5 perccel ezelőtt.
A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK