A lassan öregedő indonéz nők 7 titka

  Minden nemzetnek megvannak a maga szépségápolási titkai és trükkjei. Az indonéz nők módszerei hosszú múltra nyúlnak vissza és olyan módszereken alapulnak, melyeket már évszázadok óta alkalmaznak. Az 53 éves nők itt gyakran 35 évesnek tűnnek, ahogy a népszerű bloggerről, Puspa Dewi-ről sem mondaná meg senki, hogy 62 éves.

  HIRDETÉS

  Liked.hu-nál mindig az egészséges test és lélek mellett állunk, ezért elhoztuk az indonéz nők 7 trükkjét, aminek a segítségével nekünk is korunkat meghazudtoló külsőnk lehet.

   1. 7 Rizslisztből készült maszk

    b6e9f852e4b8dddee05cf6a2b8

    Az indonéz nők speicális, rizslisztből készült arc maszkokat használnak. A hámlasztó paszta rizslisztből, gyömbérből, diófélékből, kurkuma gyökérből, fahéjból és szantálfaporból áll. A hozzávalókat csak össze kell turmixolni és máris egy természetes bőrradírt kapunk, ami puhítja és tisztítja a bőrt.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   2. 6 Striák megelőzése

    d325d3510380b7c337ca275507

    A balinézek tetőtől-talpig kényeztetéssel próbálják ápolni a testüket, hiszen jól tudják: sokkal könnyebb megelőzni a striákat, mint később küzdeni velük. Az egyik legnépszerűbb rituálé a balinéz hasmaszk felvitele. Ez a krém rizslisztből és egy kencur nevű, gyömbérszerű gyökérből áll. Ezek az összetevők elősegítik a bőr rugalmasságát.

    Szülés után a nők gyakran gyógynövényes pakolást is tartalmazó testmasszázzsal harcolnak a szülési nyomok ellen – meglepően eredményesen.

   3. 5 Papaya és papaya mag használata a bőrön

    ab0f5150d69fe4e8c5dd5bf064

    Az indonéz nők pépesített papayát használnak tejjel vagy anélkül, és közvetlenül az arcukra kenik, hogy ragyogjon a bőrük. Ezenkívül úgy próbálják meg természetes módon, a hajuk sérülése nélkül fakítani a természetesen sötét hajszínűket, hogy papayamagokat őrölnek, majd vízzel kevert pasztát hoznak létre, amit a hajukra kennek, várnak egy órát, majd leöblítik.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK