A gyermekek 14 kérdése, ami komolyan összezavarta a gondoskodó szülőket

  A kíváncsi gyermekek naponta átlagosan 73 kérdést intéznek a szüleikhez, és bármennyire is talpraesett szülők vagyunk, nem könnyű mindegyikre helytálló választ adni. Bevallani persze nem lehet, hogy nem rendelkezünk a kérdésük megválaszolásához szükséges tudással, így ilyenkor mindenféle trükkökkel cselekkel próbálunk hárítani. Ez valahol persze nem is csoda, hiszen a gyerekek néha olyan kérdéseket tesznek fel, amire még egy több diplomás professzor sem lenne képes magyarázatot adni.

  HIRDETÉS

  Liked.hu-nál úgy döntöttünk, hogy megkeressük és cikkbe gyűjtjük a legviccesebb és legtrükkösebb kérdéseket, melyeket a gyermekek intéztek a szüleik felé.

   1. 1

    Követés
    Twitter Profil
    @Liked.hu

    A gyerekeim ma megkérdezték, hogy mivel játszottam az iPadomon, amikor gyerek voltam. Elmeséltem nekik, hogy én akkoriban azzal szórakoztam, hogy összeragasztottam az ujjamat a papírragasztóval, majd szétfeszítettem.

   2. 2

    Követés
    Twitter Profil
    @Liked.hu

    A lányom megkérdezte, hogy milyen a házasság, én pedig bólintottam, majd azt feleltem, hogy igen, ez nagyon jól hangzik. Aztán megkérdezte, hogy figyelek-e rá egyáltalán.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   3. 3

    Követés
    Twitter Profil
    @Liked.hu

    A 4 éves lányom ma megkérdezte tőlem, hogy „Mi értelme a fiúknak? Mindig csak játszanak”, és még mindig dolgozom a válaszomon.

   4. 4

    Követés
    Twitter Profil
    @Liked.hu

    A 6 éves lányom ma megkérdezte, hogyan születnek a kisbabák.

    Elmondtam neki az igazat.

    Amíg ültem és sütkéreztem a büszkeségemben, hogy milyen őszinte anya vagyok, ő csak bámult, mintha azt mondta volna a szemével, hogy „Hmm. Erre nem számítottam. Ez nagyon furcsa.” de aztán megszólalt:

    „És téged néztek az orvosok, miközben ezt csinálod?”

    Hazudnom kellett volna.

   5. 5

    Követés
    Twitter Profil
    @Liked.hu

    A hároméves gyermekem megkérdezte, hogy „a mennybe kerül-e” a nemrég kiesett foga. Ezek azok az értékes pillanatok, amik miatt megéri felnőttnek lenni, mivel emlékeztettem rá, hogy mivel a múlt hónapban megharapott, ezért az ilyen rossz fogak aligha juthatnak fel a mennybe.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   6. 6

    Követés
    Twitter Profil
    @Liked.hu

    A 6 éves fiam ma megkérdezte, hogy emlékszem-e Mezopotámiára, mire én: „Persze, tanultam róla az iskolában.” Csalódott volt, majd azt mondta: „Nem, apa! Úgy értem, hogy emlékszel-e még rá?” – mintha csak éltem volna akkor, mint mondjuk a 90-es években. Mondtam neki, hogy nem, hiszen akkor még nem éltem. Erre forgatni kezdte a szemét, mert azt hitte, viccelek, majd így szólt: „Persze.”

   7. 7

    Követés
    Twitter Profil
    @Liked.hu

    A 3 éves lányom megkérdezte, hogy leborotválhatja-e az ablakot, és beletelt néhány percbe, míg rájöttem, hogy a vízlehúzót akarja rajta használni.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK