A férfiak bevallották, miért kedvelik jobban az idősebb nőket

  Általánosságban elmondhatjuk, hogy legtöbbször a férfi az idősebb egy kapcsolatban. De nem mindig. Sőt! Sok olyan férfi van, aki jobban kedveli a stabilitást, az érettséget, a mély beszélgetéseket, és ehhez kétségkívül egy idősebb nő a tökéletes partner.

  HIRDETÉS

  A Liked.hu-nál most bemutatjuk, hogy mik a leggyakoribb indokok, amik miatt a férfiak úgy döntenek, hogy a fiatal lányok helyett inkább egy idős, tapasztalt nő mellett kötelezik el magukat.

  Az idősebb nők mellett nagyobb a biztonságérzet.

  Idősebb nő és srác

  A hátuk mögött álló évek tapasztalatainak köszönhetően az idősebb nők általában magabiztosabbak, egyértelmű céljaik vannak, és ezért mindig „északra mutatnak”, míg a fiatalabb lányok sokszor csak sodródnak az élettel, és keresik az izgalmat, a céljaikat.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Sokkal többet tudnak az életről.

  Jason Momoa

  Ennek köszönhetően pedig a náluk fiatalabb férfiakat is arra ösztönzik, hogy tanuljanak és új tapasztalatokat szerezzenek, és segítenek helyes ösvényen tartani őket.

  Más szempont szerint nézik a dolgokat.

  Idős nő meg csávó

  Egy idősebb nő teljesen másképp áll az élethez, és a különböző dolgokhoz, mint egy fiatal. Az érettségüknek köszönhetően pontosan tudják, hogy mit akarnak, és a felmerült váratlan helyzetekre is sokkal könnyebben találnak megoldást. Egy idősebb nő esetében a férfiaknak nem kell találgatniuk, hogy vajon mit akarhat a nő, mert a nő ezt mindig egyenesen a tudtára adja majd. Ez segít, hogy mélyebb és megértőbb kapcsolatot alakítsanak ki egymással.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  Sokkal magabiztosabbak, és általában függetlenek.

  Piqué és Shakira

  Soha nem kérnek engedélyt senkitől-semmire, és ritkán érdekli őket, hogy mit gondolnak róluk mások. Épp ellenkezőleg: jól érzik magukat a bőrükben, és senkinek nem engedik, hogy befolyásolhassa őket ebben.

  Érettebbek az érzelmeik.

  Idős pár

  Egy idősebb nő tudja, hogyan kell szembenézni egy nehézséggel anélkül, hogy konfliktusba vagy drámába bonyolódna. Ez nagyban megkülönbözteti a fiatal lányoktól, akik általában mindenre hevesen reagálnak, ezzel fölösleges problémákat szülve.

  Még nincs vége, a bejegyzés a hirdetés alatti gombbal folytatódik,

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK