20+ hihetetlen Google Earth fotó, ami olyan szemszögből mutatja be a világot, ahogy még sosem láthattuk

  Valószínűleg kevesen gondolunk rá manapság, de a Google Earth az egyik leghihetetlenebb és legcsodálatosabb találmány a világon. A mai fiatalok számára már elképzelhetetlen, de 20-30 évvel ezelőtt annak a gondolata, hogy műholdfotókon nézegessük kedvünkre a Föld bolygót egy ingyenes internetes platformon, az legalább annyira sci-finek tűnt, mint mondjuk egy Star Wars űrhajó.

  HIRDETÉS

  A Google ennek ellenére megcsinálta a lehetetlent, és ahogy arra számítani lehetett, az emberek egyre-másra fedezik fel az érdekesebbnél érdekesebb helyeket a bolygón.

   1. 1 Indulhat a sejtelmes X-Akták zene? Ez a titokzatos háromszög a benne található körökkel a Nevada-sivatagban szinte már túl tökéletes ahhoz, hogy emberek készítsék. Vannak, akik úgy gondolják, hogy egy elhagyatott leszállópálya, vagy esetleg bomba tesztelési helyszín.

    dK3ynFTzAJ2JuZIU
   2. 2 Csak egy normális nap Oroszországban.

    NeOGWFWjFOCsY1wU
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   3. 3 Természet alkotta optikai csalódás. Ha nem hiszed, látogass el kirándulni a brit Yorkshire-be, és akkor a saját szemeddel is láthatod.

    b6h6EvQhLNRun76E
   4. 4 Ez nem Photoshop. Ez a 365 méter hosszú pentagram Kazahsztánban található.

    Gcm9Oun1Tw2WSL6t
   5. 5 Ez a Google műhold által készített fotó jól mutatja, hogy milyen rossz ötlet a repülőgépek mögött tartózkodni induláskor.

    HxVeQOicxTFxDyXB
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   6. 6 A marketing csúcsa: látod a Coca Cola feliratot? Ez a tábla a chilei sivatagban található, és akkora, hogy az űrből is látni lehet.

    vlNNw7WICIp0wqUb
   7. 7 Sajnos nem mindegyik Google Earth fotó kellemes – ez például a szeptember 11-i támadások után készült Manhattanről.

    CU4z42EFscgcXpBk
   8. 8 Rég elhagyott vidék: ezt a japán falut az évek során szinte teljesen elhagyták az emberek, ezért akik ott maradtak, úgy döntöttek, hogy életnagyságú babákkal pótolják őket. Bizarr.

    L63iFe7eT5cLnIgJ

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK