-
-
1 ,,Amikor neked kell nyitnod az éttermet, miután a tulaj előző nap bezárta.”
-
2 ,,Amikor 10-kor zártok és negyed 11-kor jön egy ilyen.”
Jól átsült porterhouse steak, töltött csirke, jól átsült bárányborda, jól átsült tomahawk steak.
HIRDETÉSHIRDETÉSHIRDETÉS -
3 ,,A szakácsunk tegnap megvágta magát és szabadnapot kellett kivennie. Ma reggel az ő történetéből okulva, a maximális biztonságot szem előtt tartva kezdtünk el dolgozni.”
-
4 ,,Nem sok, de a miénk! Hosszú évek kemény munkája után végre nekünk is van egy saját konyhánk / éttermünk.”
-
5 ,,Mindenki adott bele, hogy vehessünk egy profi kést a szakácsunknak, aki történetesen a világ legkedvesebb embere.”
-
6 ,,Mindig emlékezz arra, hogy honnan jöttél. Az első kép 9 évvel ezelőtt készült, amikor konyhai segédnek álltam és mosogattam, a másik pedig ma. Soha ne becsüld le magad!”
-
7 ,,A Fantából szirupot csináltam és kicsit felturbóztam ezt az opera-szeletet, csakhogy ”Az operaház Fantája” nevet adhassam neki az étlapon.”
-
8 ,,Nem értettem, hogy miért tart olyan sokáig, amíg a felszolgálók behozzák a rendelést.”
-
9 ,,A kollégám új napszemüvege leesett a fejéről és néhány másodpercet a fritőzben töltött.”
-
10 ,,Hiányzik az éttermi élet, ezért a tésztát már otthon is egy műanyag tálból eszem a mosogató fölött állva.”
-
Az éttermekben elfogyasztott finom ételek mögött valójában rengeteg izgalmas történet áll, melyet csak a szakácsok és felszolgálók ismerhetnek. Az éttermek konyhája egy külön univerzum, és csak néhányan merik elmesélni, hogy mennyi minden történik addig a háttérben, míg a finom fogások végül a vendégek asztalára kerülnek.
A Liked.hu-nál emeljük kalapunkat a most következő éttermi dolgozók előtt, akik különféle okból kifolyólag, de úgy döntöttek, hogy megmutatják a világnak azt az oldalt, amit ritkán ismerhetnek a vendégek.
A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK