17 hihetetlen tény a sztárokról, amit talán még a legnagyobb rajongóik sem ismernek

  A legnépszerűbb sztárok és hírességek fényűző életét az egész világ nyomon követi, ám csak egy vérbeli rajongó ismer róluk minden apró részletet. Akadnak azonban olyan izgalmas érdekességek is velük kapcsolatban, melyekkel sokszor még a legnagyobb rajongók sincsenek tisztában.

  HIRDETÉS

  Az alábbi listán 17 ilyen meglepő tényt gyűjtöttünk most össze, melyekről valószínűleg még Te sem hallottál korábban.

   1. 17 Christopher Walken régen oroszlánidomárként dolgozott.

    europacorp
   2. 16 Denzel Washington kisujja egy régi baseball-sérülés miatt (amivel sosem ment aztán orvoshoz) 45 fokban eláll.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   3. 15 Katy Perry “I Kissed a Girl” című 2008-as gigaslágerét Scarlett Johansson-ihlette, akit egy magazinborítón látott annak idején, és akinek a szépsége lenyűgözte Katy-t.

    wikipedia
   4. 14 Christopher Lee mindig is rajongott a heavy metal zenéért. Saját bandája is volt, amivel aztán egy albumot is kiadott, 88 éves korában.

    wikipedia
   5. 13 Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvője bekerült a Guinness-rekordok könyvébe. Ez volt a valaha sugárzott legnépszerűbb élő közvetítés, melyet több, mint 2 milliárd ember nézett élőben szerte a világon.

    mirror
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   6. 12 Oprah Winfrey valódi neve Orpah Gail Winfrey. Az Oprah csak egy bibliai karakterről kapott második keresztnév, ami végül a műsorvezető nő védjegyévé vált.

    Oprah Winfrey valódi neve Orpah Gail Winfrey. Az Oprah csak egy bibliai karakterről kapott második keresztnév, ami végül a műsorvezető nő védjegyévé vált.

   7. 11 Benedict Cumberbatch-ot egyszer elrabolták Dél-Afrikában. 6 fegyveres bűnöző rabolta őt el még 2005-ben, ám pár nappal később egy út mellett kidobták őt és elengedték.

    bbc
   8. 10 Steve Buscemi tűzoltóként dolgozott a szeptember 11-ei terrortámadások idején. A színész karrierje előtt is tűzoltóként dolgozott, ezért mozgósították őt a támadások okozta rendkívüli állapotok idején.

    image-entertainment
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   9. 9 Robert Downey Jr. egy nem mindennapi születésnapi kártyát kapott Kínából. A kártyát 5339 kínai rajongója írta alá, mellyel Robert Downey Jr. a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült.

    guinnessworldrecords
   10. 8 Dwayne Johnson a legtöbb rajongókkal készített szelfi okán került be a Guinness-rekordok könyvébe. A San Andreas film londoni premierjének idején 3 perc alatt 105 szelfit készített a rajongókkal.

    guinnessworldrecords

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK