16 tény, ami után teljesen más szemmel nézünk a régóta ismert hírességekre

  A népszerű hírességek életét emberek milliói követik a közösségi oldalakon keresztül. Mindenkit érdekel, hogyan élnek a leghíresebb sztárok, mi történik velük a mindennapokban és más apró részletek, melyeket csak így, a közösségi oldalukon keresztül tudhatnak meg róluk. Ennek ellenére vannak olyan titkok és érdekes tények, melyeket sokszor még a legnagyobb rajongók sem ismernek.

  HIRDETÉS

  Liked.hu-nál gyakran olvasunk bulvárhíreket, ezért sok olyan dolgot tudunk a sztárokról, amit csak nagyon kevesen. A mai cikkünkben most összegyűjtöttünk néhány ilyen érdekes tényt napjaink legismertebb hírességeiről.

   1. 1 Jackson és Mercury sikertelen duettje.

    fddeea5380bc302b2e50df4574

    Az 1985-ben megjelent “There Must Be More to Life Than This” című dalnak a popzene királya, Michael Jackson és a Queen együttes frontemberének, Freddie Mercury-nak a közös duettjének kellett volna lennie. Ez azonban soha nem valósult meg, mivel Jackson ragaszkodott hozzá, hogy a háziállatként tartott csimpánza, Bubbles is jelen lehessen a felvétel során, azonban Mercury ezt annyira ellenezte, hogy végül meghiúsult a közös dal.

   2. 2 Mark Zuckerberg megtanult kínaiul, hogy kommunikálhasson a felesége rokonaival.

    92b3935b57887b2f4972249c05
    © zuck / Instagram

    A Facebook vezérigazgatója, Mark Zuckerberg 2014- ben megdöbbentette a kínai diákokat, amikor egy félórás előadást tartott nekik kínaiul. A kínai sajtó szerint a kiejtése nem volt tökéletes, de ennek ellenére tiszteletre méltó, hogy egy ilyen elfoglalt személy találjon magának időt arra, hogy megtanulja a kínai nyelvet. A nyelvtanulás persze több okból is jól jött  Zuckerbergnek: egyrészt megkönnyítette a felesége családjával történő kapcsolattartást, másrészt elősegítheti ezzel a médiatermékeinek kínai piacon történő népszerűsítését.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   3. 3 Kylie Minogue beperelte Kylie Jennert egy név miatt.

    bb667851d29740066204bbe9e7

    Kylie Minogue pert nyert Kylie Jenner reality-tévésztár ellen, aki a Kylie védjegy bejegyeztetését kérte az Egyesült Államokban. Az ausztrál énekesnő elmondása szerint már Jenner születése előtt “Kylie”-ként szerepelt, és ő volt a www.kylie.com weboldal tulajdonosa is. Az énekesnő szerint a Kylie név védjegyként történő bejegyzése súlyosan károsította volna őt és a hírnevét, ezért beperelte a tévésztárt és végül meg is nyerte ellene a pert, ezért Kylie Jennernek “Kylie Cosmetics” néven kellett bejegyeznie és levédenie a cégét.

   4. 4 Sherlock Holmes alkotója megoldott egy igazi bűntényt.

    87b1e953ce811b8856d3ca85c2
    © Herbert Rose Barraud / Bonhams / Wikimedia Commons

    Arthur Conan Doyle leginkább Sherlock Holmesról szóló történetek szerzőjeként vált ismertté. Kevesen tudják azonban, hogy köze van egy nagy horderejű bűntény megoldásához. Az ő nevéhez fűződik ugyanis Oscar Slater ügyének megoldása, akit igazságtalanul ítéltek kényszermunkára Skóciában. 20 év börtön és kényszermunka után levelet írt Doyle-nek, aki a könyveiben megismert ravasz módszerekkel felgöngyölítette az ügyét és bizonyította a férfi ártatlanságát, akit ezután szabadon engedtek.

   5. 5 Britney Spearsnek egy zenekarban kellett volna énekelnie.

    f5688855648b62cd9a786d5b48

    Közvetlenül a szólószerződés aláírása előtt Britney Spears-t beválogatták egy lány popcsapatba. Az együttest az akkoriban népszerű The Spice Girls lehetséges vetélytársának tekintették. A bulvársajtó szerint az Innosense nevet viselő popcsapat Spears távozása után azonban bár többször is fellépett például az NSYNC előzenekaraként, sosem ért el komolyabb népszerűséget.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   6. 6 A “Twilight” megjelenése után Stephenie Meyer férje felmondott.

    A vámpírokról és vérfarkasokról szóló saga első könyve 2005-ben jelent meg. Egy hónapon belül a New York Times bestsellerlistáján az ötödik, majd később az első helyet szerezte meg. A Twilightot a valaha volt egyik legjobb tinikönyvnek választották. A hollywoodi filmadaptáció pedig egyenesen akkora sikert hozott a szerző Stephenie Meyer-nek, hogy a férje megengedhette magának, hogy felmondjon a könyvvizsgálói munkahelyén és otthon maradjon a gyerekekkel.

   7. 7 David Bowie-nak különböző pupillái lettek egy verekedés miatt.

    Egy George Underwood nevű barátjával vívott iskolai verekedés után David Bowie egyik pupillája örökre kitágult. A srácok egyébként a hölgy szívéért küzdöttek.

   8. 8 Greta Thunbergről elneveztek egy pókot.

    da987f5ff9874d045a87c85901

    Greta Thunberg klímabajnok számos díj és jelölés – köztük Nobel-díj – mellett még egy érdekes ténnyel büszkélkedhet: elneveztek róla egy pókot. A Thunberga gen. nov. nevű vadászpókfaj Madagaszkárról származik, és azért adták neki a klímaváltozás ellen küzdő iskoláslány nevét, mert a tudósok véleménye szerint az éghajlatváltozás miatt megváltozott körülmények és életmód miatt alakult ki.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK