15 híresség, akik annak ellenére, hogy milliókat kerestek, úgy döntöttek, hogy “szerény” házakban élnek

  Bizonyára te is láttál már olyan televíziós műsorokat, amikben a híres hollywoodi sztárok otthonait mutatják be, részletesen kitérve minden olyan luxusra, amit talán még egy arab sejk is túlzónak találna. Az ilyen műsorok után pedig még nehezebb elhinni, hogy vannak olyan hírességek, akik a siker és a pénz ellenére is távol maradtak az efféle pénzszórástól, pedig ez az igazság.

  HIRDETÉS

  Liked.hu-nál készítettünk egy listát azokról a hírességekről, akik úgy döntöttek, hogy sokkal fontosabb dolgok is vannak a világon annál, hogy hány négyzetméteren vagy milyen luxussal körülvéve élnek.

   1. 1 Robert Pattinson

    pattinson

    Nyolc hónappal azután, hogy kapcsolata végetért Kristen Stewarttal, akivel egy 370 négyzetméteres Los Angeles-i házban élt, úgy döntött, hogy eladja az ingatlant, és bár a városban marad, egy sokkal szerényebb helyre költözik. A több mint 100 millió dolláros nettó vagyonú Pattinson végül 2 millió dollárért vásárolt egy 180 négyzetméteres házat.

    A ház maga rendkívül rusztikus, de minőségi dekorációval díszített. Összesen két hálószobája és két fürdőszobája van. A ház szó szerint körülöleli a hátsókertet, amiben még egy medence is helyet kapott.

   2. 2 Vincent Kartheiser

    cc04255c2f8d1462211bbd6f88

    Kartheiser, aki Peter Campbell ügynököt alakította a Mad Man című filmben, egészen a közelmúltig egy 54 négyzetméteres kis faházban élt. Igen, jól olvastad: 54 négyzetméter. Mint kiderült, a színész meglehetősen rossz üzletet csinált a házzal, mivel 808 ezer dollárért vette és bár több mint 100 ezer dollárt költött a felújítására, végül csak 650 ezer dollárért tudta eladni.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS

   3. 3 Jennifer Lawrence

    bf873e51d9a69b650cbd280c44

    A híres színésznőt bár 2015-ben a világ legjobban fizetett színésznőjének választotta a Forbes, mindig alázattal tekintett az életre és szerény körülmények között élt. Jennifer még ebben az évben is, amikor a világ legjobban kereső színésznője volt, egy 131 négyzetméteres társasházban élt, Santa Monicán.

    A színésznő egy interjúban elmondta, hogy furcsa lenne neki egyedül egy nagy házban, ráadásul egyébként is szerény körülményekhez szokott. Ennek ellenére a színésznő 2017-ben mégis két nagy ingatlanvásárlást is végrehajtott: először egy 511 négyzetméteres házat vásárolt Los Angelesben, később pedig egy 9 millió dolláros és 297 négyzetméteres lakást New York Tribeca városnegyedében. Az alábbi képeken a színésznő szerény, 131 négyzetméteres társasházi lakását láthatjátok.

   4. 4 Matthew McConaughey

    Mccanueghey

    A showbizniszben közismert, hogy McConaughey kissé bohém attitűdökkel bír. Mindezt figyelembevéve nem meglepő, hogy egészen 2004-ig egy 8,5 négyzetméteres lakókocsiban élt. Később is csak azért hagyta ott a lakókocsiparkot, mert a barátnőjével házat béreltek az első közös gyermekük születése miatt.

   5. 5 John Krasinski

    John Krasinski

    2006 és 2011 között John egy 119 négyzetméteres lakásban élt Los Angelesben, ami a híres Sunset Boulevard-ra nézett. A lakás 1 millió dollárjába került a színésznek. John eladta ezt a lakást, amikor összeházasodott Emly Blunt színésznővel, és bár veszteségesen tudott csak megszabadulni tőle, valószínűleg azért nem viselte meg túlzottan, mivel az ifjú pár nemsokkal később egy 11 millió dolláros házba költözött Brooklyn Heights-ban.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   6. 6 Lena Dunham

    Lena Dunham

    Bármennyire is hihetetlen, de a Csajok című sorozat főszerplője és alkotója egy szerény, egy hálószoba plusz fürdős lakásban élt. Dunham 2012-ben a sorozat premierjekor vásárolta ezt a lakást, alig 500 ezer dollárért. 2017-ben végül 850 ezer dollárért tudta eladni, úgyhogy a színésznő finoman szólva is jó üzletet csinált az egyébként New York fényűző belvárosában, Brooklyn Heights-ban található ingatlannal.

   7. 7 Elijah Wood

    e5a7895baf9922d30c9e59f93a

    Elijah Woodnak biztosan nincs szüksége nagy luxusra ahhoz, hogy boldog legyen. 2013-ban a színész alig több mint 1 millió dollárért vásárolt magának egy 305 négyzetméteres, viktoriánus stílusú otthon a texasi Austinben. A házban négy hálószoba, négy fürdőszoba, és három nappali található.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK