14 színész, akiket kirúgtak a forgatás alatt, és másokkal helyettesítették

  Hiába vagy híres hollywoodi szupersztár, aki kevés castinggal kerül be egy forgatásra, önmagában még ez sem garancia a sikerre. Előfordul ugyanis, hogy a közbejön egy váratlan probléma, vagy a rendezők gondolják meg magukat annyira, hogy úgy döntenek, a híres sztárokat inkább másokkal helyettesítik. Az ilyen kellemetlen helyzetektől még Kidman, Gosling vagy Stallone sincs védve.

  HIRDETÉS

  Liked.hu-nál most 14 híres színészt gyűjtöttünk össze, akik bár sikerrel megkapták a különféle szerepeket, végül mégis el kellett hagyniuk a forgatást és másokkal helyettesítették őket.

   1. 1 Sylvester Stallone – Eddie Murphy

    1644007217 screenshot 16

    A “Beverly Hills-i zsarut” eredetileg Sylvesternek kellett volna játszania, de a színész túlságosan ragaszkodott hozzá, hogy kevesebb humor és több akciójelenet legyen a filmben, ezért egyszerűen kirúgták, és Murphy váltotta fel a helyét.

   2. 2 Megan Fox – Rosie Huntington-Whiteley

    1644006956 screenshot 8

    Megan okkal hagyta abba a Transformers filmekben történő szereplést. A 3. részben a rendező arra kérte őt, hogy hízzon 3-4 kilogrammot, illetve barnuljon le a szerephez illően, mire Megan nagy botrányt kavarva végül távozott a produkcióból.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   3. 3 Robert Downey Jr – George Clooney

    1644006957 screenshot 7

    A “Gravitácói” filmet eredetileg Roberttel kezdték forgatni, de néhány forgatási nap után Alfonso Cuarón rendező rájött, hogy a színész stílusa egyszerűen nem illik ehhez a filmhez, ezért végül Clooney váltotta őt.

   4. 4 Ryan Gosling – Mark Wahlberg

    1644006952 screenshot 6

    Ryan annyira beleélte magát a “Komfortos mennyország” című film szerepébe, hogy meghízott, mivel úgy érezte, hogy ez jobban passzolna a karakteréhez. A rendező azonban ezt nem értékelte, és Wahlberggel helyettesítette őt.

   5. 5 Anne Hathaway – Katherine Heigl

    1644007018 screenshot 5

    A “Felkoppintva” című filmben Anne-nak kellett volna játszani, de amikor tudomást szerzett a szülés jelenetről, összeveszett a rendezővel és otthagyta a forgatást. Heigl vette át a helyét.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   6. 6 Nicole Kidman – Jodie Foster

    1644007015 screenshot 1

    Kidman csaknem három hétig vett részt a “Pánikszoba” című film forgatásán, de a korábban forgatott Moulin Rouge című filmben szerzett térdsérülése annyira súlyos volt, hogy nem tudta folytatni a forgatást. Foster lépett a helyére.

   7. 7 Stuart Townsend – Viggo Mortensen

    1644007003 screenshot 2

    Aragornt eredetileg egy teljesen másik színész alakította volna, de a “Gyűrűk Ura” rendezője egyetlen forgatási nap alatt rájött, hogy Townsend túl fiatal ehhez a szerephez, ezért végül Mortensen lépett a helyére.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK