12 furcsa felfedezés a Google Maps-on, ami rengeteg kérdést hagyott maga után

  A modern technológiának köszönhetően ma már nemcsak egyszerűen érdekes dolgokat tanulhatunk otthon, a fotelünkben ülve, de akár mi magunk is páratlan felfedezésekre bukkanhatunk, például a Google Maps műholdfotóit vizsgálva.

  HIRDETÉS

  A most következő érdekes és megannyi kérdést felvető leletekre is így bukkantak rá az internetezők, mi pedig most megmutatjuk nektek, hogy milyen elképesztő dolgokkal találkozhatunk a Google Maps műholdfelvételein – már persze, ha tudjuk, hol keressük őket.

  1. 12 Óriás úszó-fickó, ami még az űrből is látszik.

   1
   google

   Ez a hatalmas vízi játék Ausztráliában található – egy tengerparti vidámpark része. Biztosak vagyunk benne, hogy a gyerekek nagyon imádják!

  2. 11 Így néz ki az űrből annak a kis nigériai falunak a munkája, aminek a lakosai sót állítanak elő az iszapos tavakból.

   2
   google

   Minden kis tó vízzel van feltöltve és speciális, sót tartalmazó agyag található bennük. Ezután a sós vizet átszűrik, majd a napon hagyják, így végül a nedvesség elpárolog, és csak a sókristályok maradnak.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 10 Szokatlan játszótér.

   3
   Google

   A világ egyik legfurcsább játszótere a spanyol Valencia városában található. A fekvő Gullivert formázó játszótér nagy kedvencnek számít a gyermekek között – számos csúszda, mászóka és titkos átjáró található benne, akárcsak egy vidámparkban. A szülők sem maradnak ki a jóból: nekik hatalmas, széles padot alakítottak ki az árnyékban, ahonnan jól láthatók a gyerekek.

  4. 9 Ez az óriások lábnyomához hasonlító labirintus egy kis angol faluban található, Hampshire megyében. Ez a leghosszabb labirintus Angliában!

   4
   google
  5. 8 Hajó a felhőkarcolók között.

   5
   google

   Mi hozhatta ide ezt a hajót? Talán egy szökőár? Vagy egy béna kapitány munkája?! Valójában ez egy hongkongi bevásárlóközpont – ami nem mellesleg gyönyörűen néz ki éjjel, amikor fényekkel van megvilágítva.

  6. 7 Piramis az Antarktiszon.

   6
   google

   Ennek a „piramisnak” a létezését hosszú évek óta vitatják: egyesek úgy vélik, hogy egy ősi civilizáció öröksége, mások szerint a legendás Atlantisz maradványa, és vannak, akik szerint csak egy szokatlan formájú, ámde teljesen hétköznapi hegy az egész.

  7. 6 Így néz ki 70 ezer Coca Colás üveg.

   7
   google

   A világ legnagyobb logóját a Coca-Cola Company hozta létre, még 1986-ban, a világhírű márka századik évfordulójának tiszteletére.

  8. A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK