12 akciódús film, amit nehéz megállítani

  Vannak nézők, akik szeretik az olyan filmeket, amik egészen a stáblistáig a képernyő elé láncolják őket a pattanásig feszült cselekményükkel. Sajnos kevés olyan film és sorozat van, ami valóban annyira minőségi, hogy egy pillanatra sem tudja leállítani a néző, mert fél, hogy kizökken a cselekményből, de a tehetséges rendezők azért időről-időre megörvendeztetnek minket néhány ilyen filmmel.

  HIRDETÉS

  Liked.hu-nál most összeállítottunk egy listát azokról az utóbbi időben megjelent filmekről és sorozatokról, melyeknek megvan az a varázsa, hogy nemcsak a képernyő elé láncolja a nézőket, de az utolsó jelenetig úgy is érzik, hogy ők maguk is az izgalmas cselekmény részesei.

   1. 1 Vérvörös égbolt

    Vervoros egbolt
    © Blood Red Sky / Rat Pack Filmproduktion GmbH

    A repülőgépet terroristák térítik el, mit sem sejtve arról, hogy az utasok között van egy titokzatos betegségben szenvedő nő és a fia. A nő a gyermeke védelme érdekében bármire készen áll, és ezzel a terroristák sem bírnak el.

   2. 2 Fagypont alatt

    Fagypont alatt
    © Bajocero / Amorós Producciones

    Martin rendőr újonc az osztályon, és az első megbízása részeként a társaival együtt 6 foglyot kell kísérnie egy páncélozott furgonban.Egy elhagyatott ködös úton ismeretlenek támadják meg az autót, a négy rendőr közül pedig csak Martin marad életben, aki bezárkózik a bűnözőkkel teli furgonba és kénytelen együtt dolgozni velük a menekülés érdekében.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   3. 3 A bosszú nevében

    A bosszu neveben
    © Mai neim / Netflix

    A főszereplőt mérhetetlen szerencsétlenség éri – az apja meghal egy bűnöző miatt. Elhatározza, hogy bosszút áll, ám ehhez új személyazonosságra lesz szüksége és be kell olvadnia a rendőrségbe. A főszerepet a neves dél-koreai modell és színésznő, Han Seo Hee alakítja.

   4. 4 Oxigén

    Oxigen
    © Oxygène / Echo Lake Entertainment

    A lány felébred, és rájön, hogy nem tudja hol van, kicsoda ő és hogy került oda. Kiderül, hogy ez egy kriogén kamra, aminek nincs kijárata, és az egyetlen, aki a segítségére van, az egy virtuális asszisztens, aki nem árulhat el minden részletet. Az oxigénszint közben vészesen csökken.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   5. 5 Nitram

    Nitram
    © Nitram / GoodThing Productions

    A film egy Nitram nevű ausztrál sorozatbűnöző történetét meséli el. A szüleivel élt egy kis ausztrál külvárosban, és hozzászokott már az egyedülléthez. Egyszer azonban a sors úgy döntött, hogy lehetőséget ad neki megtalálni a boldogságot: találkozik a bájos Helennel. De hogyan alakul a kapcsolatuk, és mi lesz ezután?

   6. 6 Valós történet

    Valos tortenet
    © True Story / Hartbeat Productions

    Kid, a világhírű humorista turnéra indult az Egyesült Államokban. Az egyik előadásra a szülővárosában, Philadelphiában kerül sor, és reméli, hogy ott végre találkozhat a testvérével. Az este azonban drámaian megváltoztatja a testvérek életét, veszélyeztetve Kid életét és karrierjét.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK