10 történet, amitől megint beleszeretsz Keanu Reeves-be

  Keanu Reeves-nek borzalmas dolgokat kellett átélnie élete során, de az összes nehéz helyzetből kilábalt, és most minden erejével azon mesterkedik, hogy egy kicsit jobb hellyé tegye a világot. Nem csak folyamatosan adományoz pénzt a jótékonysági szervezeteknek, de a hírnév ellenére is olyan ember tudott maradni, aki szereti és tiszteli a rajongóit.

  HIRDETÉS

  Liked.hu-nál most olyan szerencsés rajongókat gyűjtöttük össze, akik személyesen is találkoztak a színésszel, történeteikkel pedig megerősítik, hogy tényleg ő az egyik legjobb ember a Földön.

  1. 10 Nagyon tiszteli a nők személyes terét

   5137e855db99c2301b23e14dfa

   A rajongók észrevették, hogy Keanu alig érinti meg a rajongóit, amikor fényképezkedik velük. Egyszerűen csak a hátuk mögé teszi a kezét, ügyelve arra, hogy még véletlenül se érjen hozzájuk, és hozza ezáltal kellemetlen helyzetbe a hölgyeket.

  2. 9 Rengeteg jótékonysági szervezetet szponzorál, de soha nem dicsekszik vele

   76552557409fbfee72ec26d9dd

   Keanu Reeves az élő példája annak, hogy média és felhajtás nélkül is lehet jótékonykodnia egy hírességnek. A színész az évek során több millió dollárt adományozott már gyermekkórházak és rákos betegekkel foglalkozó alapítványok számára.

   A jótékonysági szervezetek támogatása mellett Keanu az alacsony jövedelmű családok gyermekeinek életminőségét is igyekszik javítani, számos kreativitással, oktatással, emberi- és állati jogokkal foglalkozó projektet támogat.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  3. 8 Nagyon nagylelkű

   2dd3a757268008ee41d39a022b

   ,,Az egyik volt munkatársam filmdíszletek építésével foglalkozott. Nem mindig volt munka, ezért meglehetősen szerény körülmények között élt a családjával. Épp a Mátrix filmen dolgoztunk együtt, amikor valahogy Keanu fülébe jutott ennek a férfinek az anyagi problémája, ezért karácsonykor 20 ezer dollár bónuszt adott neki ajándékba. Keanu azon kevesek egyike volt a forgatás alatt, aki tényleg érdeklődött és tisztelte az ott dolgozó embereket, a rendezőtől egészen a takarítókig.” © kahi / reddit

  4. 7 Mindig úriember marad

   0854dd5a6b9badcec6923f6e0d

   Keanu nők iránti tiszteletét nem csak a médiában láthatjuk. Egy nap például metrózás közben kapták őt lencsevégre. A színész pont úgy utazott a metrón, mint bárki más, azzal a különbséggel, hogy amikor meglátott felszállni egy nagy táskás nőt, másokkal ellentétben ő azonnal felállt és átadta neki a helyét.

   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
   HIRDETÉS
  5. 6 Nehéz időkben sem jön zavarba

   43bb5550df9a1455c249b7bcf3

   2019 márciusában a színész San Franciscóból Los Angelesbe repült, de a gépnek technikai okok miatt kényszerleszállást kellett végrehajtania a kaliforniai Bakersfield repülőtéren. A színész végig nyugodt maradt, megnyugtatta az utasokat, majd tiszteletteljesen beszélt a repülőtér alkalmazottaival, és egy privát buszt szervezett, hogy segítsen eljutni az embereknek az eredeti úti céljukhoz.

  6. 5 Nagyra értékeli a rajongóit

   A “Bill & Ted Face the Music” című film forgatása közben egy rajongó “Lélegzetelállító vagy!” feliratú táblával várta a színészt. Keanu kiugrott a kocsiból, letérdelt a fűre, és adott egy autogramot a táblára.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK