10 szórakoztató bosszú, amire egész életükben emlékezni fognak az emberek

  Akár karmának hívjuk, akár a sors kezének, néha tényleg azt kapjuk vissza másoktól és az élettől, amit mi adunk a külvilágnak. Ha nem is feltétlenül maga a sértett személy, de egy nap biztosan jön majd valaki, aki által a sors édes bosszút áll rajtunk az elkövetett csúnyaságainkért.

  HIRDETÉS

  Neem, nem fog senki elkapni minket a sötét utcán vagy megkínozni egy székhez kötözve, a sors ennél jóval rafináltabb és kreatívabb módszereket használ, hogy megleckéztesse az embereket. Épp úgy, ahogy az a most következő esetekben is történt.

  10.

  Egy postán voltam éppen, amikor az előttem álló idős hölgy bélyeget szeretett volna vásárolni. Mivel idős volt, ezért időbe telt, míg eldöntötte, hogy milyet szeretne, miközben a pénztáros nagyokat sóhajtozott. Mikor végre sikerült kiválasztani a bélyeget a posta alkalmazottja annyira unta már a hölgyet, hogy egyszerűen a pultra dobta a bélyeget, ami ezután leesett a földre. Az alkalmazott nem kért bocsánatot, ezért az idős asszony pár másodperc múlva lehajolt, majd felvette a bélyeget és a padlón hagyta a pénzt. Ezután azt mondta „köszönöm!”, majd távozott.

  9.

  Egy kávézóban ülök, ahol a mellettem ülő baráti társaság nagyon hangos és goromba a pincérekkel. Tisztán hallom, hogy egy új vállalkozáson törik a fejüket, és ki is találták a tökéletes nevet a cégnek. Én pedig ebben a pillanatban vettem meg előlük a cég nevével egyező domain nevet.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  8.

  Boltban voltam éppen, ahol csak egy pénztár volt nyitva, az is lassan haladt. A pénztáros egy fiatal lány volt, aki mindent megtett, amit tudott, de dadogott és kissé bizonytalan volt, ami lelassította a folyamatot. A mögöttem álló férfi puffogott és bosszankodott, hogy ez nem lehet igaz, el fog késni, stb. Nem foglalkoztam vele, míg a tizenéves fiával közösen el nem kezdték kigúnyolni a pénztáros lány dadogását. Tréfát űztek belőle, hangosan nevettek, és az sem érdekelte őket, hogy a lány ebből mindent hall.

  Nagyon felidegesítettek, ezért amikor én kerültem sorra és a lány megkérdezte, hogy hallottam-e már a bónusz programjukról, hátranéztem a mögöttem álló fickó szemébe, majd vissza a lányra, és így szóltam: „Bónusz program? Érdekesnek hangzik! Légyszíves, mesélj el róla mindent, szeretnék regisztrálni!” Soha életemben nem diktáltam még olyan lassan az adataimat, mint akkor, noha persze egyáltalán nem is érdekelt az egész. Körülbelül 5 perc után a mögöttem álló férfi és a fia megunta, és vásárlás nélkül távozott a boltból. Én is elkéstem emiatt kicsit, de minden pillanatot megért.

  7.

  Egy családi házban élet, ahol egy kétgyermekes család él a szomszédban. Mint minden más gyerek, ezek a gyerekek is szeretnek az udvaron játszani, és hangoskodni, de ez sosem zavart. Ahogy az sem, hogy játék közben sokszor átrúgták/dobták hozzám a labdákat vagy a frizbiket. Az viszont már annál inkább, ahogy a szüleik ilyenkor átjöttek hozzám, és szinte követelték vissza a kertembe átesett dolgokat.

  Karácsony után egy nappal boltba mentem, és láttam, hogy rengeteg körömlakk és egyéb leértékelt smink-kiegészítő kapható, ezért bevásároltam belőlük egy rakattal. Ezután mindig, amikor a gyerekek átdobtak valamit, egy körömlakk vagy rúzs társaságában dobtam vissza. A gyerekek nagyon örültek, és egy hét sem telt el, már lila-zöld körmökkel sétáltak. Azóta nem volt egy játék sem a kertemben, a szülők pedig már nem sikoltoznak. A gyerekek jól érezték magukat, én pedig örülök, hogy a kis bosszúm sikeres volt.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  6.

  Egyszer a családommal vacsorázni mentünk egy étterembe. A parkoló zsúfolt volt, ezért sokáig kellett várnom, míg végre valaki kiállt és a helyére be tudtam állni. Vagy legalábbis be tudtam volna, mert ahogy elindultam, egy fiatal lányokkal teli autó bevágott elém. Letekertem az ablakot, és közöltem, hogy már percek óta itt várok, de csak azt hallottam, ahogy mondják: „Nincs rajta a neved!”, stb. Végül találtam egy másik helyet, leparkoltam és bementem a családommal az étterembe.

  A lány társaság az étterem másik részében ült, ettek-ittak, koktéloztak. Az egész étterem tőlük zengett. Fizetéskor megkérdeztem a pincért, hogy akar-e egy kis pénzt keresni. Megkértem őt, hogy 10 perccel a távozásunk után menjen oda a lányokhoz, és mondja meg, hogy valaki felhívta az éttermet, hogy adjon át nekik egy üzenetet, miszerint megkarcolták a kocsijukat, és legközelebb jobb, ha nem vágnak be mások elé.

  A parkolóban ülve az autónkból néztük, ahogy a lányok kiszaladnak sikoltozva, majd azonnal hívták a rendőrséget. A kiérkezett rendőrök nem találtak sérülést az autón, viszont észrevették, hogy a lányok már annyira részegek, hogy nem képesek vezetni. Ezután a környéken kocsikáztak, hogy figyeljék, a lányok még véletlenül se üljenek autóba. Persze a lányok beültek és megpróbáltak hazamenni a kocsival, de a rendőrök utánuk mentek, és előállították a sofőrt részeg vezetésért. Ez volt a legjobb dolog, amire valaha költöttem a pénzem.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK