10 színész, akit nagyon jól ismerünk, de nem vettük észre a Harry Potterben

  A Harry Potter filmek még mindig lenyűgöznek minket, pedig már több mint 20 éve történt az első rész megjelenése. Mint az igazi Potter-fanok, mi is szeretünk megtudni furcsa tényeket a sorozatról, és új információkat szerezni a szereplők életéről. Téged is érdekel minden, ami a varázslók mágikus világához kapcsolódik? Akkor ez a cikk neked szól!

  HIRDETÉS

  Dean Thomas, Michelle Fairley, Alfred Enoch vagy akár Regé-Jean Page… Ezeknek a jelenleg roppant népszerű színészeknek van egy közös pontjuk: mindannyian szerepeltek valamelyik Harry Potter filmben.

  10 Michelle Fairley

  Harry Potter színész 019

  Michelle Fairley-t Catelyn Stark szerepében ismertük meg a Trónok harca című sorozatban, de valójában már azelőtt, hogy ez a szerep híressé tette volna, feltűnt a Harry Potterben. Ő játszotta Hermione Granger anyját Harry Potter és a Halál Ereklyéi: 1. rész című filmben.

  9 Frank Dillane

  Harry Potter színész 018

  Nick Clark szerepéből ismerheted őt a The Walking Dead című sorozat miatt, de az arca nem emlékeztet valaki másra? Fiatalabb korában Tom Rowle Denem szerepét játszotta a Harry Potter és a Félvér Herceg című filmben. Egy meglehetősen fontos szerep, hiszen ezen a karakteren keresztül derült ki Voldemortnak a Horcruxaival kapcsolatos titka.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  8 Regé-Jean Page

  Harry Potter színész 017

  Regé-Jean Page híressé vált, miután tökéletesen alakította a Hastings herceget a Bridgerton család című sorozatban. Azóta több fontos szerepet is kínáltak neki nagy hollywoodi produkciókban, mint például A szürke ember és a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület. Idén még a világ legszebb férfijának is megválasztották. Sikere tehát kétségtelen, de tudtad, hogy szerepe volt a Harry Potter és a Halál Ereklyéi: 1. rész című filmben? Regé-Jean egy statisztaszerepet játszott, és a képen Hermione Granger mellett látható Bill Weasley és Fleur Delacour esküvőjén.

  7 Freddie Stroma

  Harry Potter színész 016

  Ha Harry Potter rajongó vagy, akkor biztosan ismered Cormac McLaggen-t, a fiatal Griffendél diákot, akit Hermione arra használt, hogy féltékennyé tegye Ron-t. De emlékszel arra a színészre, aki alakította a karaktert? Ő Freddie Stroma, akit ma már Adrian Chase szerepe miatt ismer a világ, aki egy szociopata igazságosztó a Peacemaker – Békeharcos című sorozatban.

  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS

  6 Verne Troyer

  Harry Potter színész 015

  Elgondolkodtál már azon, hogy a Harry Potter-sorozatban szereplő koboldok vajon valódi emberek vagy csak speciális effektek eredményei? Ha igen, akkor tudd meg, hogy ezeket a nem túl kellemes kinézetű teremtményeket valójában igazi színészek játszották, és Verne Troyer is közéjük tartozott. A világ legkisebb ismert színésze (aki 2018-ban elhunyt) a Gringotts bank koboldját alakította a Harry Potter és a bölcsek köve című filmben.

  5 David Tennant

  Harry Potter színész 014

  David Tennant a legtöbben talán a Ki vagy, doki? című sorozatból ismeri, de kapott egy szerepet a Harry Potter sorozatban is. Emlékszel még Ifjabb Barty Kupor-ra? Ő volt az a halálfaló, aki kölcsönvette Alastor „Rémszem” Mordon megjelenését. Amúgy David nagyon szeret szeret gonosz karaktereket játszani, és többször is hangsúlyozta, hogy el tudná képzelni magát egy James Bond ellenség szerepében.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK