10 rövid történet, ami bizonyítja, hogy Keanu Reeves az egyik legjobb ember a Földön

  Van egy mondás, miszerint a legtöbbet szenvedett emberek képesek leginkább boldoggá tenni másokat. Ha ez így van, akkor Keanu Reeves az élő példa rá. A roppant gyötrelmes és fájdalommal teli életútja ellenére Keanu a mai napig aktívan jótékonykodik, de ami igazán megkülönbözteti őt más hollywoodi sztároktól az az, hogy valami olyan hihetetlenül barátságos és közvetlen módon tartja a kapcsolatot a rajongóival, hogy az ezzel kapcsolatos – internetet elárasztó – megható történetekkel szó szerint Dunát lehetne rekeszteni.

  HIRDETÉS

  Mi most ezek közül gyűjtöttünk össze tíz rövid, de annál erőteljesebb történetet, ami a napnál is világosabbá teszi, hogy Keanu Reeves a legjólelkűbb hollywoodi színész.

   1. 1 Egy történet, ami 18 évet váratott magára.

    A most következő történetet egy Twitter-felhasználó, egy bizonyos @James_Dator osztotta meg a nagyvilággal.

    ,,Elmesélek egy történetet Keanu Reevesről a John Wick 3 megjelenésének tiszteletére. 2001-ben Keanu abba a Sydney-i moziba látogatott, ahol dolgoztam. Abban az időben a „Mátrix” trilógiával tarolt éppen a mozikban. Csendes szerda reggel volt – senki sem volt a moziban. A pénztárgép mögött álltam, amikor láttam, hogy egy fickó farmerben, bőrkabátban és sisakban érkezett a bejárathoz. Furcsa egy sisak volt, mintha lovagló sisak lett volna, bár szerintem biciklivel érkezett. Legalább 30 másodpercbe tellett, amíg el tudtam vonatkoztatni a sisaktól és rádöbbentem arra a tényre, hogy Keanu Reeves áll előttem. Johnny Depp “A pokolból” című filmjére szeretett volna jegyet vásárolni.

    Annyira lenyűgözött az a tény, hogy az egyik kedvenc sztárom áll előttem, hogy a 16 éves fejemmel azonnal felkínáltam neki, hogy vegye igénybe az én alkalmazotti kedvezményemet, amivel olcsóbban kaphatja meg a mozijegyet. Ehhez csak alá kellett volna írnia a lapomat, amivel pedig én megszerezhettem volna az aláírását.

    „Nem dolgozom itt” -mondta Keanu. Látszólag megzavarta őt az ajánlatom. Nem is erősködtem tovább, inkább normál áron adtam neki a jegyet és elfogadtam, hogy hiába találkoztunk személyesen, nem lesz tőle autogramom.

    2 perc múlva kopogtattak az iroda ajtaján, azt hittem, hogy a főnököm azt, de nem – Keanu volt.

    „Rájöttem, hogy valószínűleg csak az autogrammomat szeretted volna” – mondta. „Szóval aláírtam ezt” – és a kezembe nyomott egy papírdarabot az aláírásával. Ezután a kukába dobta a fagylaltját és bement a terembe megnézni a filmet.

    Csak sok-sok idő múlva jöttem rá, hogy ez a fickó egyáltalán nem is akart fagylalt enni, csak azért vett egyet magának a snack-bárnál, hogy a hozzá adott papírt alá tudja írni egy lökött 16 éves idióta számára.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   2. 2 Kiderült, hogy nem ez volt az egyetlen történet a közösségi médiában, ami a színész kedvességéről szólt.

    twitter
   3. 3 Keanu jól kijön a gyerekekkel.

    twitter
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   4. 4 És a rejtvények világában is otthon van.

    twitter
   5. 5 Egy ilyen esemény után még az is Keanu Reeves rajongó lesz, aki amúgy nem az.

    twitter

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK