10 mázlista ember, aki olyan dolgot talált a kertjében, amitől az egész élete megváltozott

  Legtöbben arról álmodozunk, hogy egy napon megnyerjük majd a lottót és végre az egész életünk fenekestül felfordul, pedig lehet, hogy elég lenne pusztán áskálódnunk egy kicsit a hátsó kertünkben.

  HIRDETÉS

  Az alábbi embereknek legalábbis ez nagyon bevált, ők azok a szerencsések ugyanis, akik olyan kincsekre bukkantak a saját kertjükben, amikre valószínűleg még álmukban sem mertek volna gondolni.

   1. 1 Ferrari

    pikabu

    1978-ban két kölyök a saját hátsó kertjükben játszott Los Angeles-ben, amikor a földet ásva hirtelen egy Ferrari Dino 246 GTS tetejébe ütköztek. Azonnal kihívták a rendőrséget, akik végül kiásták a teljes autót és megállapították, hogy nagy valószínűséggel ellophatták korábban és mivel nem tudták máshol elrejteni, ezért elásták a rablók. Az autót végül egy aukció keretén belül értékesítették, a befolyt összegből pedig természetesen a fiatal srácoknak is jutott.

   2. 2 Glyptodon páncél

    pikabu

    Az argentin Jose Antonio Nievas azzal hívta fel egy nap a rendőrséget, hogy egy hatalmas dinoszaurusz tojást talált a kertjében- A kiérkező régészek végül megállapították, hogy nem egészen dinoszaurusz tojásról van szó, ez valójában egy, a dínók korában élt glyptodon nevű tatu-szerű állat páncélja, ami körülbelül akkora lehetett, mint egy Volkswagen Beetle. A páncélon egy lyukat is találtak, ami arra utalhat, hogy egy másik glyptodon végzett vele, harc közben.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   3. 3 Középkori kincs

    pikabu

    2007-ben Andreas K. ausztriai lakos békésen gyomlálta a növényeit a kertben, amikor egyszer csak hirtelen egy fura dobozba akadt az ásója. A dobozban 200 különféle ékszer, köztük gyűrűk, brossok, csattok voltak, melyekről a szakértők utólag megállapították, hogy körülbelül 650 évesek lehetnek.

   4. 4 Meteorit darabok – hatszor egymás után

    pikabu

    Ha bármitek eltűnik otthon, ezt az embert hívjátok segítségül, ő ugyanis egymás után hatszor talált meteoritot a saját kertjében. Aki tisztában van ezeknek az űrből jött objektumoknak az értékével, az tudja, hogy ez gyakorlatilag felér egy lottónyereménnyel. Radivoje Lajic házát egyébként külön szakértők is vizsgálják, hogy megértsék, van-e valamilyen mágneses aktivitás a környéken, ami ennyire oda tudná vonzani az égitesteket.

    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
    HIRDETÉS
   5. 5 Nukleáris búvóhely

    pikabu

    Chris és Colleen Otcasek az új házuk vásárlását követően bukkant erre a nem mindennapi hidegháborús búvóhelyre, ami nem csakhogy tökéletes állapotban maradt 50 év múltán is, de még mindig fel volt töltve élelmiszerekkel, altatókkal, könyvekkel, kávéval és hasonló, túléléshez szükséges eszközökkel.

   6. 6 Algút a Gízai nagy piramishoz

    pikabu

    A piramishoz közeli El Haraneya nevű falucska egyik lakója lett figyelmes a kertje alatt húzódó rejtélyes alagútra, mely egészen a Gízai piramisok aljáig vezet. Ez valószínűleg egy titkos átjáró lehetett a három piramis és a környező falvak között.

  A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK