21 szokatlan megoldás a világ országaiból, aminek az értelmét elsőre nem könnyű kitalálni

  Kétségtelen, hogy minden ország képes valamilyen meglepetést mutatni a turisták számára, hiszen lényegében ezért is szeretünk utazgatni a nagyvilágban. Egyes országok azonban olyan zseniális dolgokat képesek kitalálni és megvalósítani, hogy legszívesebben azt kívánnánk, bárcsak szélesebb körben is elterjednének ezek a nagyvilágban.

  HIRDETÉS

  Liked.hu-nál most ezekből gyűjtöttünk most össze 21 rendkívül érdekes darabot, melyekre melyek közül sokat idehaza is szívesen látnánk a nagyvárosokban.

   1. 1 Finnországban az ehhez hasonló gombok segítségével köszönetet mondhatunk a buszsofőrnek az utazásért.

    reddit
   2. 2 Egy 14. századi zár Németországból, amit úgy terveztek, hogy akkor is könnyen ki tudjuk nyitni, ha kicsit bizonytalanná váltunk a borfogyasztástól.

    reddit
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
   1. 3 Ebben az angliai kisvárosban mindig arany színűre festenek egy postaládát, amikor az ország aranyat nyer az olimpián.

    reddit
   2. 4 Egy nyilvános mosdó Japánban, ahol zenét játszhatunk, miközben a WC-n ülünk, hogy ne kelljen magunkat kellemetlenül éreznünk a kiadott hangok miatt.

    reddit
   3. 5 Ebben az olasz városban a futárszolgálat emberei biciklivel közlekednek, hogy könnyen megközelíthessék a szűk utcákban található címeket.

    reddit
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
  HIRDETÉS
    1. 6 Egy angliai bár, ahol retro videojátékokkal üthetjük el az időt az asztaloknál.

     reddit
    2. 7 Lépcsőmászó csomagszállító kocsi Japánból.

     reddit

   A BEJEGYZÉS A HIRDETÉS ALATTI GOMBBAL FOLYTATÓDIK